rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

škola pečenia

Jozefína Zaúkolcová radí

téma:

Želatina

Želatina

Je to chuťovo neutrálny prípravok vyrobený z prírodných surovín. Obsahuje veľa bielkovín a je k dostaniu vo forme plátkov alebo pomletá na prášok.

TIP: Namočenú a potom dobre vykrúcanou plátkovú želatínu alebo v troche vody napučaný želatínový prášok rozpúšťajte len miernym ohrievaním. Vysoké teploty ju totiž poškodzujú. Pozor, želatínu poškodzuje aj dlhé skladovanie.

Pridal/a:
Palmarín / 12.11.2013

podobné rady od odborníka

zobraz všetky rady od odborníka

podobné otázky od gazdiniek

zobraz všetky otázky od gazdiniek
perníčky radia