téma:
Je to chuťovo neutrálny prípravok vyrobený z prírodných surovín. Obsahuje veľa bielkovín a je k dostaniu vo forme plátkov alebo pomletá na prášok.
TIP: Namočenú a potom dobre vykrúcanou plátkovú želatínu alebo v troche vody napučaný želatínový prášok rozpúšťajte len miernym ohrievaním. Vysoké teploty ju totiž poškodzujú. Pozor, želatínu poškodzuje aj dlhé skladovanie.
Rez rozrežeme na 2 - 3 časti. Na tácku položíme spodnú časť ...
Tortu po upečení treba uvoľniť po okrajoch nožom a nechať ho ...
Výrazne ovplyvňujú kvalitu cesta. Sú jednou z najdôležitejších ...
AKO mám spraviť a potom krájať čokoládovú polevu,aby sa mi pri krájaní nepolámala. Nepomáha ani teplý nôž. Ako to robia cukrári?